HET TEAM

Inge (links) & Marjoleine (rechts)
Marjoleine van den Ende

privé | geboren in een dorpje in het oosten van het land, had ze al snel door dat het westen haar meer aanspreekt. Na een studie communicatie in Amsterdam, is zij gaan samenwonen in Haarlem met haar (inmiddels verloofde) Remie. Samen hebben zij drie kinderen Pelle, Florine en Merlin, een lieve kat en een heerlijk jaren ’30 huis in Heemstede.

founder Main Crush Monday | met een natuurlijke focus op sales, fashion & styling is Marjoleine in haar element als ze nieuwe avonturen aan kan gaan; Main Crush Monday. De afgelopen twee jaar heeft ze op succesvolle wijze een Deens kledingmerk voor kids en hun mama’s in de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Inge van Dalfzen

privé | geboren en getogen in Hasselt en niet van plan dit heerlijke dorp ooit te verlaten. Met haar familie en die van haar man Brian in de buurt is er altijd drukte in het gezin met drie kids Floor, Teun en Lot.

founder Main Crush Monday | met een CRUSH voor kinderkleding, styling en fotografie is Inge Main Crush Monday gestart. Door haar gevoel voor trends, kleuren en combinaties weet ze de absolute toppers uit een collectie te selecteren. De afgelopen twee jaar was ze dan ook een van de best-selling Shopping Advisors in Holland. Naast haar werk voor Main Crush Monday werkt ze ook als hair-stylist.

Advertenties
%d bloggers liken dit: